Optimalisatie contractbeheer/contractmanagement

Contractbeheer en contractmanagement

Door contractbeheer op orde te brengen, zorgt u ervoor dat contracten altijd beschikbaar zijn en u de juiste informatie eenvoudig kunt raadplegen. Een goed contractbeheer vormt de basis voor het goed kunnen managen van contracten. De volwassenheid en het ambitieniveau van uw organisatie bepaalt op welk punt gestart gaat worden en wat de te zetten stappen zijn in uw organisatie.

Wij helpen u bij het op orde brengen van het contractbeheer en contractmanagement, waardoor u de touwtjes in handen heeft.

Geen complete boekwerken aan contractmanagementbeleid, maar beknopte beleidsnotities en eenvoudige procesbeschrijvingen die voor iedereen beschikbaar zijn. Door duidelijk rollen en verantwoordelijkheden te beschrijven en beleggen borg je het contractbeheer in de organisatie. Op deze manier zorg je ervoor dat het te overzien is en dat het ook daadwerkelijk gebeurd.

Realiseer je wel dat contractbeheer op orde houden een continu verhaal is. Check daarom ieder jaar je contractmanagement beleid, pas aan daar waar nodig en loop de contractmanagement processen weer door. Kijk ook of ze goed worden nageleefd. Belangrijke indicatoren zijn natuurlijk de KPI’s. Zie je dat de resultaten van de KPI’s verslechteren, ga na wat er gebeurd is en corrigeer en optimaliseer.

Wat is de status van jouw contractbeheer? Weet je dat iets beter moet maar weet je niet goed hoe je dit aan te pakken? Dutch Sherpas kunnen je daarbij helpen. Met onze focus p het daadwerkelijk borgen van resultaat bij de klant gaan wij samen, aan de hand van onze projectmatige aanpak de eerste verbeteringen realiseren. Wij doen dit met een goede balans tussen de gebieden proces, organisatie en mens, rekening houdend met de volwassenheid van de klantorganisatie.

Een Dutch Sherpa nodig?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail, whatsapp of telefoon voor vragen of een kop koffie.

Contact

Dutch Sherpas

Burgemeester Vogelslaan 1
5062 KN Oisterwijk
Nederland

Telefoonnummer

E-mailadres

KvK nummer

68127545
Open chat
Waarmee kunnen we je van dienst zijn?