Over ons

“Ja, we zijn eigenwijs”, lacht Willem van Dutch Sherpas. “Dat mag ook best als je weet dat je een goed product hebt. Wij zijn overtuigd van ons eigen kunnen, precies als een sherpa inderdaad. Een sherpa die een bergbeklimmersteam begeleid op de Mount Everest kent ook geen twijfel, hij weet precies wat hij doet. Moet ook wel, want voor hem én het team dat hij begeleidt, is het een kwestie van leven en dood, letterlijk.”

Voor de klanten van Dutch Sherpas geldt dat gelukkig slechts in figuurlijke zin. “Maar als je de bedrijfsprocessen binnen je onderneming niet op orde hebt, kom je vroeg of laat ook in de problemen”, weet Willem. “En daarom zijn wij er. Wij zijn de sherpas van het bedrijfsleven. We opereren van de achtergrond, maar zijn er wel altijd. Wij helpen bedrijven hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en zijn daarbij puur resultaatgericht, net als de sherpas in de Himalaya. Het gaat erom dat je de klant helpt de top te bereiken. Dat is onze specialisatie.”

Met onze focus op het daadwerkelijk borgen van resultaat bij de klant gaan wij samen, aan de hand van onze projectmatige op Lean gebaseerde aanpak de eerste verbeteringen realiseren. Wij doen dit met een goede balans tussen de gebieden proces, organisatie en mens, rekening houdend met de volwassenheid van de klantorganisatie.

Van belang is voor ogen houden dat je niet in één keer de top kunt bereiken. Stap voor stap gaan we samen succesjes boeken om uiteindelijk te komen tot een gestroomlijnd proces. Na het behalen van de doelstelling is continu verbeteren een noodzaak, je wilt tenslotte op die top kunnen blijven of zelf naar een hogere top gaan.

Wij zijn Dutch Sherpas:

Sherpa Sherpa Sherpa Sherpa
Edwin van der Linden
Edwin@dutchsherpas.nl
Directeur
06 57 57 61 00
LinkedIN
Marcel Blom
Marcel@dutchsherpas.nl
Associate
06 86 67 30 37
LinkedIN
Martijn van Eimeren
Martijn@dutchsherpas.nl
Projectmanager & consultant
06 50 20 39 04
LinkedIN
Vera Balledux
Vera@dutchsherpas.nl
Projectmanager & consultant
06 29 28 64 73
LinkedIN